ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Monday, June 11, 2012

Η συνδιάσκεψη των Αμερικών και οι Ευρωπαίοι

Σήμερα παραβρέθηκα στη Διεθνή Συνδιάσκεψη των Αμερικών, όπου διάφοροι κουστουμάτοι, γραβατωμένοι και παντογνώστες έκοβαν κι έρραβαν τα κουστούμια των κρατών της γής.

Φυσικά, για μια ακόμη φορά το επίκεντρο των ομιλιών ήταν οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα και το παιχνίδι της Πυθίας αν θάμαστε ή δεν θάμαστε στην ευρωζώνη στις 17 Ιουνίου.

Πρέπει να σας πώ ότι έχω κουραστεί με την απραξία των εταίρων μας και προπαντός των Γάλλων, από τους οποίους περιμένουμε στήριξη. Οι άνθρωποι είναι εντελώς αλλού.

Οι Βορειομερικάνοι τους επισείουν τον κίνδυνο πως αν καταρρεύσει η Ελλάδα και βγεί από το ευρώ, θα γίνει το μεγαλύτερο οικονομικό κράχ ΄που γνώρισε η ανθρωπότητα. Αλλά εκείνοι αγρόν ηγόρασαν, περί άλλα τυρβάζουν.

Κουράστηκα να βλέπω τα αυτονόητα, να ακούω τα παράλογα και να συμμετέχω στις παρωδίες των ηγετών της γής, που βλέπουν αφ΄υψηλού εμάς τα αθρωπάκια. Εμας τα ανθρωπάκια στις πλάτες των οποίων στηρίζονται για να είναι καλεσμένοι στις συνδιασκέψεις κορυφής με τα μπόν φιλέ και τα ξενοδοχεία των πολλών αστέρων, όπου μπαμπαλίζουν σενάρια επί σεναρίων χωρίς να προσφέρουν λύση στα προβλήματα του κόσμου...

Την συνδιάσκεψη κορυφής παρακολούθησαν ο πρέσβης της Ελλάδας Ελευθέριος Αγγελόπουλος καθώς και η σύμβουλος τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας Αθανασία Παπατριανταφύλλου.

Ιουστίνη
Ο ΄πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ είπε ότι ο Καναδάς είναι οικονομικό πρότυπο...

Ο Ελληνας πρεσβης κ. Ε. Αγγελόπουλος με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μισέλ Μπαρνιέ.

Ευτυχώς που συνάντησα το συμμαθητή του Αλέξανρου, τον Μαρκ Αντριέν, που λατρεύει την Ελλάδα κι αναθάρρησα

Ο πρωθυπουργός του Καναδά αναζητάει άλλες φιλίες πέρα απ΄την Αμέρικα

Ο πρωθυπουργός του Κεμπέκ Ζαν Σαρέ έχει τον πονοκέφαλο της εξέγερσης των φοιτητών

No comments: