ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, August 26, 2012

Τα ασημένια κοσμήματα Alisei στην Bijouterie Italienne στο Μόντρεαλ!


Ως γνωστόν είμαι  γοητευμένη από τα ωραία κοσμήματα, καθότι η οικογένεια ασχολείται με το είδος από δεκαετίες. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε την Bijouterie Italienne, που βρίσκεται στην ιταλική συνοικία. Η Bijouterie Italienne, που φιλοξενεί επώνυμα ρολόγια (Rolex, Gucci , Tag Heuer κλπ) έφερε μια νέα συλλογή με ασημένια κοσμήματα, την περίφημη  Alisei Milano.

Περάσαμε από κεί με τον Τέντυ το Σάββατο και διάλεξα κάτι για τον καρπό και κάτι γιά το δάχτυλο. Εμεινα εντυπωσιασμένη από τα εκπληκτικά σχέδια , τις χρωματιστές πέτρες δεμένες με ασήμι, τα δαχτυλίδια με το σμάλτο και τις ημιπολύτιμες πέτρες, τα πληθωρικά σκουλαρίκια. Εμεινα περισσότερο έκπληκτη με τις απίτευτες τιμές. Αυτό που με ενθουσιάζει στα Alisei είναι ότι δεν πρόκειται για τα κακοφτιαγμένα ασημένια κοσμήματα της περασμένης δεκαετίας, αλλά για σούπερ μοντέρνα σχέδια της ιταλικής παραγωγής, που όμοιά τους υπάρχουν και σε χρυσό.

Ωραία μου Alisei, ταπεινά δηλώνω θαυμάστριά σας!
 Justinaki υπ ατμόν!
Petite Italie Montreal
Βασικές πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας


 Ενα υπέροχο βραχιόλι για τον καρπό και ένα σε λούκ αλυσίδας


 Τα φιλιγκρί σκουλαρίκια και το μακρύ κολιέ με κατέκτησαν
 Λατρεύω μοντέρνο βραχιόλι αλλά και το θρησκευτικό κομποσκοινένιο!
 Βραχιόλια σε όλα τα στύλ

No comments: