ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Tuesday, August 13, 2013

Μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο σπιτικό μας


 
Με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καναδά κ. Σωτήριο μας συνδέουν πολλά. Η κοινή καταγωγή μας από τη δυτική Ελλάδα, η λευτική μας σύμπνοια και οι σταράτες απόψεις  για την Ελληνοκαναδική ομογένεια.

 Στις συχνές του επισκέψεις στην πόλη μας, είχαμε καιρό να βρεθούμε εκ του σύνεγγυς, γιατί η έλλειψη χρόνου είναι ο χειρότερος εχθρός των ανθρώπινων σχέσεων.

 Ωστόσο, σήμερα ο μητροπολίτης μας έκανε τη χαρά να μας επισκεφθεί στο σπίτι μας και να ευλογήσει τον Αλεξανδρίνο μας που αναχωρεί οσονούπω για τις σπουδές του.

Ο κ. Σωτήριος βρίσκεται στο Μοντρεάλ για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, που θα γιορτασθεί λαμπρά στην Παναγίτσα του Πάρκ Εξτένσιον, χοροστατούντος του ιδίου, του πρωτοπρεσβυτέρου του ναού πατρός Νικολάου Παπαγεωργιου και άλλων ορθοδόξων αρχιερέων και ιερέων του Μοντρεάλ.

Την Τετάρτη το βράδυ θα γίνει λιτανεία της εικόνας της Παναγιάς μας εκεί στο υπέροχο ελληνοκρατούμενο Πάρκ Εξτένσιον της αγάπης μας.

Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλες και όλους μας.


 Ο Σεβασμιώτατος πάντοτε σεμνός με το ξύλινο εγκόλπιό του και το άντερί του



Γηράσκω αεί μαθαίνουσα
 Με φόντο τον πίνακα του Τατοσσιάν
Εκτιμώ αφάνταστα την κρίση και τη γνώση του περι τα του Ελληνισμού του Καναδά


 Με Τεντούς
 Πάντοτε ο Σεβασμιώτατος μου μιλησε ανοιχτά κι ειλικρινά

 Ανάμεσα στα αγόρια μου

No comments: