ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Friday, February 7, 2014

Σκλαβενίτης, ο επιχειρηματίας που σέβεται τον Συνέλληνα!


10 φορτηγά με βοήθεια έστειλε ο Σκλαβενίτης, χωρίς να εχει οικονομικά συμφέροντα στην Κεφαλλονιά( δεν δραστηριοποιείται εκτός (Αττικης). Ας το πει κανενα κανάλι·αλλα ξέχασα, δεν διαφημίζεται στις τηλεοράσεις, οπότε δεν ειναι "πελάτης" των νταβατζήδων.
 
Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έστειλαν δέκα φορτηγά φορτωμένα με τρόφιμα για τους πληγέντες από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά. Διαβάζω ότι δεν υπήρξε καμία κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, ίσως γιατί η Φιλανθρωπία αποτελεί θέμα προς κατανάλωση μόνο όταν γίνεται με χορούς και φναφάρες. Μόνο όταν κυρίες και κύριοι των σαλονιών με φράκα και τουαλέτες τρώνε σε πολυτελή δείπνα και το περίσσευμά τους πάει στους φτωχούς ως δικαίωση της κοινωνικής τους τάξης.

Ο Σκλαβενίτης έκανε παρέμβαση στο σεισμό, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς τη διαμεσολάβηση των γνωστών παραγοντίσκων. Εστειλε  με τα φορτηγά του τρόφιμα και υλικά πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους. Ο Σκλαβενίτης κατάγεται από τη Λευκάδα και γνωρίζει τη συμφορά των σεισμών. Γι αυτό έδειξε την ανθρωπιά του με τον πιό άμεσο και ειλικρινή τρόπο.

Επιπλέον, ο Σκλαβενίτης προωθεί στα σούπερ μάρκετς του τα ελληνικά προϊόντα. Είναι από τους ελάχιστους μεγαλέμπορους που προτάσσει την ελληνική παραγωγή έναντι της εισαγωγής. Γι αυτό ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει και τον στηρίζει ακόμη και στις μέρες της κρίσης.

Επιτέλους, η υποκριτική ελληνική νομενκλατούρα ας προβάλει την πράξη ενός έντιμου επιχειρηματία, που στηρίζει την Ελλάδα και τους συνανθρώπους του!
Ιουστίνη Φραγκούλη

No comments: