ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Sunday, September 25, 2016

Μια Νικολέτα φωτίζει τη ζωή μας!!!



Ηταν ένα γλυκό απόγευμα Σεπτέμβρη που η Νικολέτα Πετροπούλου  έφτασε με τη μητέρα της Κατερίνα και τον πατέρα της Δημήτρη στο εξωκκλήσι της Παναγίας των Βλαχερνών, καταμεσής του κάμπου της Λευκάδας για να βαφτιστεί.

Φορούσε ένα κίτρινο λαμπερό φόρεμα και μια κορδέλα στα μαλλιά και ήταν χαρούμενη που συναντούσε τόσο και τόσο κόσμο.Τα όμορφα γαλάζια μάτια της καθρέφτιζαν την αθωότητά της και όλοι στον πράσινο περίβολο προσπαθούσαν να της πιάσουν κουβέντα.

Σε λίγο μπήκαμε μέσα στο ναό, όπου κυριαρχούσε η κολυμπήθρα στολισμένη όπως έπρεπε για τη μέρα και τη στιγμή. Ο ιερέας άρχισε το μυστήριο, εγώ είπα με παρρησία το Πιστεύω, την κρατούσα αγκαλιά, εκείνη ήθελε τη μαμά της.

Ο μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Φιλόθεος τέλεσε το μυστήριο με κατάνυξη κι επισημότητα, βάφτισε στη χριστιανοσύνη τη Νικολέτα μας, δίνοντάς της την καθαρότητα του πνεύματος.

Η Νικολέτα δεν έκλαψε στην κολυμπήθρα, φέρθηκε σαν μια μικρή κυρία. Λίγες φωνούλες μόνο έβγαλε στην περιφορά και ύστερα συνεργάσθηκε και απόλαυσε τις μικρές στιγμές που εμείς θα θυμόμαστε για πάντα και θα κρατάμε ως φυλαχτό στη μνήμη μας.

Ευχαριστώ την Κατερίνα και το Δημήτρη Πετρόπουλο για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν αναθέτοντάς μου τα καθήκοντα της αναδόχου για την πολύτιμη Νικολέτα τους.

Νιώθω μια βαθιά ικανοποίηση και μια περηφάνεια που η Νικολέτα φέρει το όνομα της γιαγιάς της Νίκης Πετροπούλου αλλά και του μακαριστού πατέρα μου παπα-Νίκου Φραγκούλη.

Εύχομαι στη Νικολέτα Υγεία, Ευλογία, Χαρά , Τύχη, Αγάπη  στη ζωή της.

Στα βαφτίσια παρευρέθηκαν εκτός απο τους συγγενείς και φίλους, πολιτικά πρόσωπα απο το χώρο της ΝΔ καθώς ο πατερας της Νικολέτας, Δημήτρης Πετρόπουλος υπήρξε πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ επί σειράν ετών.

Ανάμεσά τους ήταν η πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος  Σαλμάς, ο πρώην βουλευτής Λευκάδας  ΝΔ Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην δήμαρχος και νομάρχης της Λευκάδας  Χρήστος Λάζαρης , η εκδότρια Αργυρή Κατωπόδη, η εκδότρια Βιολέττα Σάντα και άλλοι αγαπημένοι Λευκάδιοι.







































No comments: