ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Thursday, January 5, 2017

Καλή Χρονιά! Απαλή σαν Χιόνι!


Οι χειμώνες στο Μόντρεαλ είναι μακρείς και εξαιρετικά παγωμένοι. Είναι ό,τι θα φανταζόσουν για το Βόρειο Πόλο. Χιονοθύελλες, παγοθύελλες και χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -30C. Στο Μόντρεαλ μετά βίας κινείσαι περπατώντας τέτοιες βαριές χειμωνιάτικες μέρες.

Κι όμως οι χιονοθύελλες είναι πάντα καλοδεχούμενες, πάντα εκπληκτικά όμορφες. Οι χιονοθύελλες μετατρέπουν την πόλη σε μια λευκή πριγκίπισσα. Η ησυχία της χιονόπτωσης της δίνει μια αίγλη και μια ακατανίκητη μαγεία.

Περπατώντας στο φρεσκοστρωμένο χιόνι νιώθεις πως περπατάς ανάλαφρα, πως τα βήματά σου βουλιάζουν στο βαμβάκι. Εχεις την αίσθηση πως η απαλότητα και η λευκότητα του χιονιού καθαρίζουν μέσα σου όλες τις πίκρες και τις αγωνίες. Πως σε μεταφέρουν στην αγνότητα της φύσης που απροσποίητα κινείται στους δικούς της ρυθμούς περιφρονώντας πολιτισμούς, ωράρια και προτεραιότητες.

Ναι το χιόνι μπορεί να είναι επικίνδυνο για την κυκλοφορία στους αυτοκινητόδρομους, αλλά αποτελεί την ωραιότερη επίστρωση ευτυχίας στους δρόμους της πόλης.

Καλή και Αγαπημένη Χρονιά να έχουμε , Απαλή σαν το Χιόνι!
Τζουστινάκι



















No comments: