ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ
Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τις γυναίκες στην ωριμότητα, για τη γυναικεία φίλία, για τις ακυρώσεις και τις αναπτερώσεις!

Wednesday, April 19, 2017

" Σ' Αγαπάω ... Αλλά" Με το Στράτο Τζώρτζογλου !


Η κωμωδία «Σ’ Αγαπάω Αλλά», του Γιώργου Βάλαρη θα ανεβεί στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 7  Μαίου στις 5 το απόγευμα.



Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, τύπου μπουλβάρ, που αναφέρεται στη φιλία των ζευγαριών, τις τριβές, τη ζήλεια και τις ανατροπές των μικροαστικών συνηθειών της καθημερινότητας.

ιδαίτερα επιτυχημένη παράσταση του Γιώργου   Βάλαρη  
« Σ’αγαπάω, αλλά…»,  έχει παιχτεί με τεράστια επιτυχία για έξι ολόκληρες σεζόν με πρωταγωνιστές στην Ελλάδα τότε τους δημοφιλείς πρωταγωνιστές Αλέξανδρο Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλεξάνδρα  Παλαιολόγου και Ιωσήφ Μαρινάκη, Δήμητρα Ματσούκα , Μαρία Σολομού και Τόνυ Δημητρίου.

Οι έξυπνοι διάλογοι, το χιούμορ και οι ανατροπές συνέτειναν στο να αποσπάσει το έργο   την αγάπη κοινού και των κριτικών σε  Αθήνα, Θεσσαλονίκη,  Καναδά, Αυστραλία, Αφρική  και Κύπρο .

Τώρα με τον θίασο του Στράτου Τζώρτζογλου παρουσιάζεται στην Αμερική και να σκορπίσει άφθονο γέλιο στο κοινό της ομογένειας για λίγες μόνο παραστάσεις . Το κάστ αποτελείται από τον αγαπημένο και δημοφιλή πρωταγωνιστή Στράτο Τζώρτζογλου, τον νέο ηθοποιό Αιμίλιο Ράφτη, γνωστό από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειράτου ΑΝΤ1 «δίδυμα φεγγάρια» και τις ταλαντούχες ηθοποιούς Φλάβια Σγκόιφο, Ναντίν Ξηντάρα , και Βασιλική Μπλιάxα ! 

Το « Σ’αγαπάω, αλλά…»,  είναι μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη,  διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» με θέμα το γάμο, το διαζύγιο και κατ’επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή μετά κρίση Νεοελληνική πραγματικότητα, με έντονη δράση, χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα και κυρίως πολλές ανατροπές!  



Περίληψη του έργου

 

 Ο Φώτης ( Στράτος Τζώρτζογλου),είναι αστυνομικός  στη δίωξη  ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λαϊκό παιδί, που με τη γυναίκα του τη Κική, μεγαλώσαν  μαζί στην ίδια γειτονιά, στο Μενίδι και μετά παντρεύτηκαν όταν εκείνος διορίστηκε με «βύσμα»… Με λίγα λόγια , Ελληνάρας του κερατά! 

   Η Κική (Φλάβια Σγκόιφο/ Ναντίν Ξηντάρα) , είναι πωλήτρια στα HondosCenter,  παντρεύτηκε από μικρή τον Φώτη που ήταν μεγαλυτερός της καιπροσπαθούν εδώ και χρόνια  να κάνουν  παιδί, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα... Παθολογικά ζηλιάρα, του κάνει τη ζωή πατίνι…

   Η Νίνα ( Βασιλική Μπλιάχα), είναι κουμπάρα του Φώτη και της Κικής. Μεγαλώσανε στα διπλανά σπίτια στο Μενίδι, όταν εκείνη ήρθε από την Αμερική μαζί με την οικογενειά της, σπούδασε, δουλεύει στην Αμερικάνική πρεσβεία,  παντρεύτηκε τον Μάνο και μεγαλοπιάστηκε...

    Ο Θάνος (Αιμίλιος Ράφτης), είναι κουμπαράκι και φιλαράκι με τη Κική και το Φώτη  από μικρά παιδιά…  Από τότε που έγινε δικηγόρος , παντρευτηκε την Κική και μεγαλοπιάστηκε,  τους θεωρεί λίγο παρακατιανούς, αλλά ένας μπάτσος είναι πάντα χρήσιμος, για να του σβήνει τις κλήσεις και να του παίρνει  τις πινακίδες πίσω... 



Θα πρέπει να πω ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου, μέγιστος ηθοποιός του Ελληνικού Θεάτρου και του κινηματογράφου, δανείζει κυριολεκτικά το ταλέντο του στα παιδιά του θιάσου, τα οποία θα πρέπει να του οφείλουν πολλά για τη διδαχή με το μειλίχιο και άνετο ύφος του στην σκηνοθετική άποψη της παράστασης.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που ζεί αποσπασματικά στη Νέα Υόρκη, εκτός από τη συμμετοχή του σε ταινές αμερικάνικης παραγωγής, δεν παραλείπει να δίνει το παρόν στην ελληνική ομογένεια με τη συμμετοχή του σε παραστάσεις ελληνικού θεάτρου.



 Η πρεμιέρα θα γίνει στις 7 Μαίου 5μ.μ. και οι παραστάειςθα εξελιχθούν ως εξής:


Παρασκευές 12,19 και 26 Μαίου στις 8μ.μ

Σάββατα 13,20 και 27 Μαίου  στις 5μ.μ. και στις 7μ.μ

Κυριακές 21, 28 Μαίου στις 5μ.μ.



Το εισιτήριο κοστίζει $35 και η διάρκεια του έργου είναι 110 λεπτά με διάλειμα.



STATHAKION CENTER

        22-51   29th street, ASTORIA NY 11105

                          718-204-6500


ΥΓ. Μεγάλα συγχαρητήρια στον Πέτρο Γαλάτουλα και την Ομοσπονδία Σωματείων Νέας Υόρκης που στηρίζουν τις καλλιτεχνικές προσπάθειες της Ομογένειας και της Ελληνικής Διασποράς!

No comments: